Интер посреща новака Кремонезе в среща от четвъртия кръг на

...
Интер посреща новака Кремонезе в среща от четвъртия кръг на
Коментари Харесай

Интер - Кремонезе

Интер посреща новака Кремонезе в среща от четвъртия кръг на Серия " А ". Преди няколко дни " нерадзурите " позволиха проваляне от Лацио (1:3) и в този момент сигурно са окуражени да се реваншират пред почитателите си. Кремонезе започва сезона с три поредни загуби и е един от двата тима без извоювана точка, дружно с Монца на Валентин Антов.

Двата тима не са се срещали в формален мач от пролетта на 1996 година, когато Интер се наложи в Кремона с 4:2. Toгава " сиво-червените " изпаднаха от елита и се завърнаха чак в този момент.

Интер е без голмайстора си Ромелу Лукаку, който се контузи на подготовка. Старши треньорът Симоне Индзаги залага в предни позиции на Един Джеко и Хоакин Корея, а по дата фланга ще работят Дензъл Дъмфрис и Матео Дармиан. Тримата в средата на терена са Хакан Чалханоолу, Марсело Брозович и Никола Барела. Защитата пред Самир Ханданович оформят Милан Шкриняр, Стефан де Фрай и Федерико Димарко.

Наставникът на гостите Масимилиано Алвини ще разчита в предни позиции на Сирил Десерс и Давид Окереке. Лука Дзанимакия ще играе зад двамата нигерийци, а двойка вътрешни халфове ще са Чарлс Пикер и Сантиаго Аскасибар. 

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР