Интер победи Салернитана с 4:0 в мач от 7-ия кръг

...
Интер победи Салернитана с 4:0 в мач от 7-ия кръг
Коментари Харесай

Отличен мач на Лаутаро Мартинес при успеха на Интер над Салернитана

Интер победи Салернитана с 4:0 в мач от 7-ия кръг на Серия А. Резервата Лаутаро Мартинес се регистрира с четири попадения.

През първото полувреме и двата тима си размениха по един прецизен удар на стадион " Аречи " в Салерно, само че до гол по този начин и не се стигна.

След почивката Лаутаро Мартинес се появи в игра на мястото на Алексис Санчес и играта на нерадзурите потръгна.

Първото му попадение пристигна в 63-ата минута, когато засече от придвижване подаване в наказателното поле на Маркус Тюрам.

Само 3 минути по-късно Матеуш Леговски намерения, че е възобновил равенството, само че голът му бе анулиран поради засада.

Голмайсторът на гостите удвои головата си сметка в 77-ата минута. Аржентинецът стреля с едно допиране след подаване на Николо Барела.

Хеттрикът бе факт в 85-ата минута, когато 26-годишният футболист се разписа от дузпа след нарушаване против Маркус Тюрам.

Световният първенец с Аржентина оформи крайния резултат в предпоследната минута на постоянното време с компактен шут във вратата на Гиермо Очоа.

Предходният хеттрик на Лаутаро Мартинес още веднъж идва в мач против Салернитана. Това е първият случай, в който бележи четири пъти.

Интер си върна първата позиция в класирането с актив от 18 пункта. Слаернитана заема предпоследното 19-о място с 3 точки.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР