Интер победи с 2:1 Кремонезе като гост в мач от

...
Интер победи с 2:1 Кремонезе като гост в мач от
Коментари Харесай

Интер пречупи коравия Кремонезе, Лаутаро герой с два гола

Интер победи с 2:1 Кремонезе като посетител в мач от 20-ия кръг на Серия А. " Нерадзурите " реализираха поврат след два гола на Лаутаро Мартинес.

Така Интер все още заема второто място в италианския шампионат, с 40 точки от 20 мача. Милан е на третото място с две точки по-малко, само че и мач пасив.

Последният в Серия А - Кремонезе, изненадващо поведе още в 11-ата минута. Давид Окереке се разписа с удар от границата на наказателното поле. Асистенцията бе на Суаило Меите.

Интер обаче отговори бързо и 10 минути по-късно Лаутаро Мартинес съумя да добави топката в мрежата на Кремонезе след блокиран удар на Един Джеко.

Аржентинският нападател на Интер реализира цялостния поврат в 65-ата минута, след кат Един Джеко го откри в наказателното поле. Лаутаро Мартинес резервира самообладание и прати топката във вратата на домакините за 2:1.

В 88-ата минута Алесандро Бастони можеше да вкара и трети гол в интерес на " нерадзурите ", само че негов изстрел от вътрешността на пеналтерията мина на сантиметри от гредата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР