Интер победи с 2:0 Каляри при визитата си на остров

...
Интер победи с 2:0 Каляри при визитата си на остров
Коментари Харесай

Пестелив Интер премина през Каляри

Интер победи с 2:0 Каляри при визитата си на остров Сардиния в последната среща от 2-рия кръг на Серия " А ". Дензъл Дъмфрис откри резултата за гостите в 21-вата минута, а Лаутаро Мартинес вкара втори гол в 30-ата минута, с който рано-рано реши изхода на мача.

Тимът на Симоне Индзаги не остави никакво подозрение в превъзходството си, а с изключение на двете бързи попадения удари и две греди. Така " нерадзурите " записаха втора поредна победа с два чисти гола, до момента в който сардинци остават със извоюваната точка от първия кръг като посетител на Торино.

Наставникът на Каляри Клаудио Раниери имаше някои кадрови проблеми, като не можеше да употребява контузените Джанлука Лападула, Марко Манкузу и Марко Рог. Каляри игра със скица 4-2-3-1, като офанзивата на сардинци водеха Леонардо Паволети, подпомаган от Гаетано Ористанио, който е чартърен точно от отбора на Интер, Нахитан Нандес и Якуб Янкто.

Симоне Индзаги не направи никакви промени в състава си спрямо успеха над Монца в предишния кръг. Тимът игра в нормалното си 3-5-2, като на вратата бе Ян Зомер, а в отбрана играеше триото Матео Дармиан, Стефан де Фрай и Алесандро Бастони. Халфовата линия на Интер се състоеше от Дензъл Дъмфрис, Николо Барела, Хакан Чалханоолу, Хенрих Мхитарян и Федерико Димарко, а офанзивата водеха Лаутаро Мартинес и Маркюс Тюрам.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР