Интер победи с 1:0 Аталанта и се класира на четвърти

...
Интер победи с 1:0 Аталанта и се класира на четвърти
Коментари Харесай

Интер удари Аталанта и се класира на четвърти пореден полуфинал за Купата

Интер победи с 1:0 Аталанта и се класира на четвърти следващ полуфинал от шампионата за Купата на Италия. „ Нерадзурите стояха по-добре на терена и съумя да стигне до триумфа.

След половин час игра на " Джудзепе Меаца " домакините желаеха дузпа за дузпа за игра с ръка на съперников бранител, само че реферът Даниеле Кифи подмина обстановката. В 41-ата минута шансът избави гостите. Чалханоглу стреля по диагонала, само че топката се отби от лявата греда. Малко преди почивката Дуван Сапата пропиля златен късмет за Аталанта. Нападателят насочи удар с глава, само че уцели задачата.

Скъпоценното попадение за Интер заби Матео Дармиан в 57-ата минута, откакто матира Мусо с шут от границата на пеналта – 1:0. Аталанта едвам не изравни в 65-ата минута. Жереми Бога напредна след заучено осъществяване на директен свободен удар, само че изстрелът му по тревата мина на сантиметри от дясната греда. Последва удар и на Адемола Лукман, избавен от Онана.

В 78-ата минута Лаутаро имаше късмет да убие изцяло интригата, само че се оказа, че е и в състояние на засада. До края „ бергамаските “ не съумяха да изравнят и да пратят мача в продължения.

Така момчетата на Симоне Индзаги се класираха за полуфиналите в конкуренцията и не престават отбраната си на трофея. Съперник на „ нерадзурите “ в идващия кръг ще е спечелилият от конфликта Ювентус-Лацио. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР