Интер победи Порто с 1:0 в първия сблъсък между двата

...
Интер победи Порто с 1:0 в първия сблъсък между двата
Коментари Харесай

Михитарян: Борихме се усилено и бяхме възнаградени за усилията си

Интер победи Порто с 1:0 в първия конфликт сред двата тима от Шампионската лига и потвърди с играта си, че е върви по верния път в развиването си въпреки да претърпя неколкократни разтърсвания през този сезон. Подобно мнение изрази и полузащитникът на “нерадзурите ” Хенрих Мхитарян след мача.

“Това е доста значим резултат, тъй като не е елементарно да победиш тим като Порто. Като цяло не направихме добър мач, знаем, че нищо не е свършило и ще създадем всичко допустимо, с цел да спечелим и в реванша. Борихме се интензивно и бяхме възнаградени за напъните си ”, разяснява арменският футболист пред италианското отклонение на спортната медия Sky Sports.

Михтарян разяснява още и представянето на своя съотборник Ромелу Лукаку, който се включи от пейката и означи победния гол.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
“Това не е елементарен миг за него, защото той се завърна след травма и след това отново се контузи. Сега той потвърждава, че е кадърен на чудеса. Надяваме се, че може да остане във форма, тъй като той е главен състезател за нас, без значение дали стартира като титуляр или влиза от аварийна пейка ”, сподели още Михтарян. 

34-годишният футболист стартира като титуляр срещата и игра до 72-ата минута, когато бе сменен от Марчело Брозович. Въпреки напредналата си възраст арменецът продължава да постоянно да попада в състава на Интер и този сезон, като е играл в 20 от допустимо 23 дуела в Серия “А ”, означи 2 гола и направи 1 асистенция. В Шампионската лига пък е играл в 6 от всички 7 мача на тима досега, като има и 1 попадение на сметката си в “турнира на богатите ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР