Интер победи новака Лече с 1:2 на „Виа дел Маре“

...
Интер победи новака Лече с 1:2 на „Виа дел Маре“
Коментари Харесай

Интер започна с трудна победа новия сезон в Серия А

Интер победи новака Лече с 1:2 на „ Виа дел Маре “ в първия си мач от новия сезон в Серия " А ". Ромелу Лукаку откри резултата в интерес на гостите още във втората минута, а Асан Кесай изравни в 48-ата. В последните секунди на мача резервата Дензъл Дъмфрис донесе триумфа за " нерадзурите ".
Снимка: БГНЕС  Интер стартира с сложна победа новия сезон в Серия А
Симоне Индзаги заложи на съвсем всички предстоящи титуляри на " нерадзурите " за този сезон. Капитанът Самир Ханданович завоюва борбата с новодошлия Андре Онана за мястото под вратата, а в отбрана единствената изненада беше обвързвана с включването на Федерико Димарко вместо Алесандро Бастони. Вдясно на халфовата линия беше предпочетен ветеранът Матео Дармиан пред Дензъл Дъмфрис, а Марсело Брозович се възвърне в точния момент и също беше в стартовия състав. В офанзива действаше тандемът сред голмайстора на отбора от предишния сезон Лаутаро Мартинес и завърналата се звезда Лукаку. Домакините пък играеха в 4-3-3 с Габриел Стрефеца, Асан Кесай и Федерико Ди Франческо в нахлуване.

Снимка: БГНЕС  Интер стартира с сложна победа новия сезон в Серия А
Лукаку не се забави и незабавно подсети за предходния си интервал в Интер, разписвайки се още в 82-ата секунда. Димарко центрира в наказателното поле, където Дармиан с глава насочи топката към белгиийския нападател, който също с глава я прати в противниковата мрежа. Последва цялостен напън на " нерадзурите ". В 21-ата минута Николо Барела опита удар, който приключи в ръцете на вратаря. Веднага по-късно домакините направиха насилствена промяна, като техният бранител Йълдъръм Четин беше сменен от Алексис Блин. В 33-ата минута Федерико Басчирото влезе остро в краката на Лаутаро, само че получи единствено жълт картон, доказан от ВАР. В 40-ата Стрефеца насочи шут по земя, който беше избавен от Ханданович.
Снимка: БГНЕС  Интер стартира с сложна победа новия сезон в Серия А
Домакините започнаха втората част по отличен метод, като проведоха контраофанзива, при която Кесай комбинира с Ди Франческо и от дребен ъгъл съумя да прати топката в далечния низък ъгъл на вратата за 1:1. Последваха пропуск на Стрефеца и удар на Барела в ръцете на вратаря. В 60-ата минута Кристиян Бистрович насочи прецизен директен свободен удар, който обаче беше в обсега на Ханданович и стражът го отрази. Две минути по-късно Димарко опитва воле, което приключи в ръцете на Владимиро Фалконе. Дъмфрис влезе в игра в 67-ата минута и единствено три по-късно нацели греда след удар с глава. Малко по-късно Лаутаро също стреля с глава, само че го направи неопределено. В 76-ата минута резервата Ламек Банда нанесе рисков отдалечен шут, който обаче беше избит от Ханданович в корнер. Две минути по-късно точно след центриране от ъглов удар Лукаку добута топката във вратата, само че голът не беше зачетен заради негово нарушаване против вратаря. Малко по-късно Фалконе се оправи с подъл удар на Лаутаро. В 83-ата минута вратарят се намеси решаващо на два пъти при центриране на Дъмфрис и удар на Лукаку. Две минути по-късно резервата Джеко се опита да си изпроси дузпа за фал на Блин, само че съдията не му обърна внимание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР