Интер победи Наполи с 3:1 като гост. Нерадзурите отново излязоха

...
Интер победи Наполи с 3:1 като гост. Нерадзурите отново излязоха
Коментари Харесай

Лукаку и Мартинес донесоха победата на Интер като гост на Наполи

Интер победи Наполи с 3:1 като посетител. " Нерадзурите " още веднъж излязоха отпред в Серия " А " с идентичен точков актив с Ювентус. Отличнаата тактичност на Антонио Конте не даде късмет на хората на Дженаро Гатузо даже за непълен триумф.
 На живо: Наполи - Интер онлайн
Наполи - Интер 1:3, Мартинес възвърне двата гола преднина за гостите

Гостите идват за наложителна победа

Ромелу Лукаку беше доста деен при започване на срещата. Удар на белгиеца беше изчистен от голлинията, само че той въпреки всичко откри резултата след неточност на отбраната, Лукаку означи с насрещен удар в 14-ата минута.

Попадението не промени играта и гостите, разчитайки на убийствени контри още веднъж посредством Лукаку удвоиха в 33-ата минута. Белгиецът съумя с диагонален удар да прокара топката сред краката на бранител и тези на вратаря Мерет.
 Снимка 460354
Източник:

Домакините съумяха да доближат до гол посредством Аркадиуш Милик, който вкара от близко след подаване по земя пред вратата в 39-ата минути.

След почивката Наполи потегли самоуверено напред. Хората на Конте това и чакаха и след нова контра, този път другият голмайстор на " нерадзурите " Лаутаро Мартинес се отличи. Колумбиецът се възползва от неприятна интервенция на Манолас и в 63-ата минута повиши на 3:1 за Интер.

В последните минути Хамданович направи две хубави спасявания на вратата на гостите. Мартинес също можеше да вкара още един гол, само че беше спрян пред вратата в добавеното време.
 Снимка 460356
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР