Интер победи Болоня с 6:1 в двубой от междинния 14-и

...
Интер победи Болоня с 6:1 в двубой от междинния 14-и
Коментари Харесай

Интер попиля Болоня, Рома си измъкна срещу Сасуоло

Интер победи Болоня с 6:1 в дуел от междинния 14-и кръг на Серия " А ". Срещата стартира неприятно за домакините, които получиха гол в средата на първата част, само че още до почивката водеха с 3:1.

Два гола за Интер вкара Федерико Димарко, а другите попадения в мрежата на Болоня бяха дело на Един Джеко, Лаутаро Мартинес, Хакан Чалханоглу (дузпа) и Робин Госенс.

С триумфа " синьо-черните " се изкачиха на 4-о място в класирането, дружно с Аталанта и Лацио, а Болоня прекъсна серията си от три победи и заема 13-а позиция в подреждането.

Сасуоло и Рома приключиха 1:1 на “Мапей ” в мача между тях от междинния 14-и кръг в Серия " А ". Така “неровердите ” останаха единствено с един триумф в последните си шест срещи, а “вълците ” не се реваншираха на своите почитатели за загубата от Лацио в градското дерби.

Двата отбора изиграха равносилен дуел без доста положения пред двете порти. За домакините не съумяха да се разпишат Давиде Фратези, Арман Лауриенте и Хамед Траоре, а за “джалоросите ” своите шансове пропиляха Елдор Шомуродов и Никола Залевски.

Така се стигна до 80-ата минута, когато резервата Тами Ейбрахам се извиси при центриране на Джанлука Манчини и откри резултата с глава. Така нападателят приключи головата си суша в шампионата, където беше вкарал за последно на 12 септември за триумфа с 2:1 над Емполи. Попадението му обаче не се оказа победно, защото единствено пет минути по-късно Андреа Пинамонти изравни с удар от близко след асистенция на Лауренте. Така той беше прецизен против римляните с екипа на четвърти друг тим след Фрозиноне, Дженоа и Емполи.

Рома е шести в класирането с актив от 25 точки, отстъпвайки на Ювентус единствено по голова разлика, а Сасуоло е на 13-ата позиция с 15 извоювани пункта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР