Интер победи Аталанта с 3:2 у дома, което гарантира на

...
Интер победи Аталанта с 3:2 у дома, което гарантира на
Коментари Харесай

Интер победи Аталанта и си гарантира място в Топ 4

Интер победи Аталанта с 3:2 вкъщи, което подсигурява на отбора място в челната четворка в Серия А. Отборът на Симоне Индзаги е втори в класирането с 69 точки, осем пред петия Аталанта. До края на сезона остава един кръг.

Интер стартира чудесно дуела и Ромелу Лукаку откри след единствено 39 секунди. Николо Барела удвои преднината две минути по-късно. Така за първи път от повече от 82 години нерадзурите означиха два гола в първите три минути. Домакините вкараха и в десетата минута, само че попадение на Хакан Чалханоглу беше анулирано поради засада.

Аталанта последователно се съвзе от шока и Марио Пашалич направи 2:1 в 36-ата минута.

Интер още веднъж доминираше и след почивката. Лаутаро Мартинес означи от близко 13 минути преди края, с цел да направи 3:1 след пас на Лукаку. Аталанта върна още едно попадение в първата минута на добавеното време, само че за повече нямаше време.

След мача Индзаги записа с похвали своя тим. „ Много съм благополучен! Поздравих футболистите, тъй като довечера беше може би най-важната от последните 18 мача за 47 дни. Те вършат всичко за мен, опитахме се да не слушаме това, което се приказва и работихме крепко “, сподели той.

„ Всички знаем, че е най-силният тим в света. Те са любимци, само че ние дадохме всичко от себе си, с цел да стигнем до тук и ще дадем всичко от себе си и във финала “, добави Индзаги. Финалът в Шампионската лига е на 10 юни.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР