Интер отнесе с 4:0 последния Салернитана в 25-ия кръг на

...
Интер отнесе с 4:0 последния Салернитана в 25-ия кръг на
Коментари Харесай

Интер се разправи със Салернитана с 4:0

Интер отнесе с 4:0 последния Салернитана в 25-ия кръг на Серия А. Нерадзурите взеха решение всичко още преди почивката с три попадения. В последната офанзива в мача Марко Арнаутович оформи крайния резултат.

След триумфа отборът на Симоне Индзаги събра 63 точки и има 10 повече от втория. Салернитана остава в дъното едвам с 13 точки. Двубоят беше дебют за Фабио Ливерани отпред на южняците, само че несъмнено и той е останал шокиран. Салернитана като се изключи че позволи четири попадения,.

Интер стартира да нападна бурно още през цялото време и удари две греди. Логично се стигна до 1:0 в 18-ата минута. Тюрам получи отдясно и прати топката в мрежата на Гийермо Очоа. Това е десети гол за него през сезона. Атака по-късно към този момент беше 2:0. Лаутаро Мартинес получи пред наказателното поле, завъртя се и преодоля Очоа. Той има към този момент 125 гола и клуба и в трети следващ сезон минава кота 20. Преди него единствено Джузепе Меаца и Ищван Нерш имат сходно достижение.

Пет минути преди почивката Дензъл Дъмфрис се възползва от груба неточност на вратаря и от близо повиши на 3:0.

През второто полувреме Интер понижи темпото. Все отново в 79-ата минута Арнаутович прати топката в мрежата, само че ВАР отсъди засада. В добавеното време обаче австриецът въпреки всичко стигна до гол за 4:0. Попадението е второ за него през сезона.

Интер има рекордните осем следващи победи през 2024 година Освен това Ян Зомер записа 15-ата си суха мрежа през сезона.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР