Интер оглави временно подреждането в своята група D на Шампионската

...
Интер оглави временно подреждането в своята група D на Шампионската
Коментари Харесай

Интер се справи с РБ Залцбург и излезе начело в група D на Шампионската лига

Интер оглави краткотрайно подреждането в своята група " D " на Шампионската лига след домашен триумф с 2:1 против австрийския Ред Бул Залцбург.

На " Джузепе Меаца " в Милано " нерадзурите " излязоха напред в резултата в 19-ата минута, когато Хенрих Мхитарян потърси Давиде Фратези в наказателното поле, само че откакто италианецът се размина с топката тя стигна до Алексис Санчес, който с удар от придвижване беше прецизен за 1:0.

Гостите от Австрия въпреки всичко стигнаха до изравнително попадение в 57-ата минута, когато за " биковете " се разписа Оскар Глох след точно осъществяване от границата на наказателното поле.

Радостта на играчите на Ред Бул Залцбург обаче не се задържа дълго, защото малко след час игра Давиде Фратези бе повален в тяхното наказателно поле и " нерадзурите " получиха право да изпълнят дузпа.

Зад топката застана турският национал Хакан Чалханоглу и той не сбърка, носейки успеха на своя отбор в 64-ата минута.

С триумфа Интер събра 7 точки, с които оглави класирането в група " D " на Шампионската лига, до момента в който австрийския първенец към този момент остава трети с 3 пункта.

Тази вечер следва да бъде изигран и другият мач от този поток, който опълчва един против различен тимовете на Бенфика и Реал Сосиедад.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР