Интер надви Аталанта с 3:2 в интригуващ сблъсък от предпоследния

...
Интер надви Аталанта с 3:2 в интригуващ сблъсък от предпоследния
Коментари Харесай

Интер си гарантира място в топ 4 след успех над Аталанта

Интер надделя Аталанта с 3:2 в завладяващ конфликт от предпоследния 37-и кръг на италианската Серия А. На " Джузепе Меаца " феновете по трибуните станаха очевидци на забавен мач, в който финалистите в Шампионска лига се добраха до победа.


Играчите на Симоне Индзаги стартираха ослепително и водеха с 2:0 с два светкавични гола в първите три минути, осъществени от Ромелу Лукаку и Николо Барела. Марио Пашалич понижи за бергамаските в 36-та минута, само че Лаутаро Мартинес възвърне солидния задатък на " нерадзурите " с попадение в 77-та минута. В добавеното време стражът на домакините Андре Онана си означи автогол, само че той не попречи на Интер да вземе трите точки и да си подпечата място в четворката.

Отборът е втори в таблицата с 69 точки, на цели осем пред петия Аталанта, който на процедура загуби шансове да се бори за попадене в зона Шампионска лига - отборът е на три пункта от четвъртия Милан, който занапред има да гостува на Ювентус.

Бергамаските завършват акцията с домакинство на Монца и Валентин Антов, до момента в който за носителят на Купата на Италия следва протоколна аудиенция на Торино, която ще бъде и генерална подготовка за финала в Шампионска лига против Манчестър Сити на 10 юни в Истанбул.

Останалите резултати:

Салернитана - Удинезе 3:2

Специя - Торино 0:4

Фиорентина - Рома 2:1. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР