Интер може и привидно да неглижира дефекта от продажбата на

...
Интер може и привидно да неглижира дефекта от продажбата на
Коментари Харесай

Интер стартира преговори с головата машина на Аякс

Интер може и видимо да неглижира дефекта от продажбата на Ромелу Лукаку, само че първенецът на Италия е очевидно, че страда от неналичието на характерен таран, който да добавя качествата на Лаутаро Мартинез. Един Джеко може и да се оправя някак със задачата, само че той е доста надалеч от най-силните си години от Волфсбург, Манчестър Сити и даже Рома. Gazzetta dello Sport обаче заяви, че управлението на „ нерадзурите “ не има вяра единствено в позицията си за босненеца и даже е стартирало договаряния с сътрудника на головата на машина от Аякс Себастиан Алер.

27-годишният котдивоарец счупи няколко върха тази година в Шампионската лига, а общо от началото на сезона вкара 32 гола в 34 мача, трансформирайки се в един от най-резултатните голмайстори през сезона.

Италианското издание твърди, че представители на Интер са имали срещи с имперасиото на Алер, с цел да ревизират дали би желал да дойде на „ Джузепе Меаца “ през лятото.

„ Синовете на боговете “ обаче занапред следва да кажат тежката си дума, тъй като имат контракт с играча до 2025 година, а едвам неотдавна той се причисли към състава на Ерик загар Хаг.

Мълвата е, че Себастиан Алер може да коства към €35 млн. на Интер, само че нашата персонална прогноза е, че Аякс ще чака много по-сериозна сума с оглед капацитета му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР