Интер Маями загуби от Атланта Юнайтед с 2:5 в мач

...
Интер Маями загуби от Атланта Юнайтед с 2:5 в мач
Коментари Харесай

Интер Маями загуби от Атланта в отсъствието на Лионел Меси

Интер Маями загуби от Атланта Юнайтед с 2:5 в мач от Мейджър Лийг Сокър. Лионел Меси пропусна дуела поради мускулна отмалялост. Това е първо проваляне за отбора, след прехвърлянето на аржентинеца.

Гостите поведоха в резултата на стадион " Мерцедес-Бенц " в Атланта. Диксон Аройо стреля в напречната греда, а Леонардо Кампана се разписа при добавката.

Домакините стигнаха до поврат още през първото полувреме. Тристан Муюмба засече с глава центриране във вратарското поле на Брукс Ленън, с цел да изравни, а Камал Милър си означи автогол за 2:1.

Футболистите на Херардо Мартино позволиха трети гол в границите на осем минута, откакто Брукс Ленън бе прецизен с шут от вътрешността на наказателното поле.

След почивката гостите понижиха изоставането си с гол от дузпа на Диксон Аройо, само че очакванията им за поврат бяха напразни.

Йоргос Якумакис възобнови преднината от две попадения за отбора си преди Тайлър Улф да оформи крайния резултат в предпоследната минута на постоянното време.



Атланта заема 6-ата позиция в класирането на Източната конференция с актив от 45 пункта. Интер Маями се намира на предпоследното 14-о място в подреждането с 28 точки.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР