Интер Маями разби с 4:0 тима на Шарлът в мач

...
Интер Маями разби с 4:0 тима на Шарлът в мач
Коментари Харесай

Меси на 1/2-финал за Купата на лигите, Филип Кръстев - аут

Интер Маями разруши с 4:0 отбора на Шарлът в мач от 1/4-финалите на Купата на лигите. За разлика от предходния си дуел против ФК Далас, съставът на Лионел Меси този път не мина през редица компликации и завоюва с лекост, като стартира наказателната си акция от рано с гол в 12-ата минута на Йосеф Мартинес от дузпа.

До края на полувремето тимът на Дейвид Бекъм вкара още един гол. Това се случи в 32-ата минута, когато Робърт Тейлър получи положително подаване от ДеАндре Йедлин и нямаше различен избор с изключение на да повиши.



След почивката играчите на Шарлът пробваха да се върнат в мача, само че сами забиха последния гвоздей в ковчега си в 78-ата минута, когато Адилсон Маланда си вкара злощастен автогол. Разгромът оформи гениалният Лионел Меси в 86-ата минута, като за попадението му асистира Леонардо Кампаня.

Българският национал Филип Кръстев и неговият ФК Лос Анджелис отпаднаха от Купата на лигите след противен поврат. Шампионът на МЛС загуби с 2:3 от отбора на Монтерей и не съумя да се класира за 1/2-финалите на шампионата.

Кръстев влезе в игра в 62-ата минута и остана на терена до края на срещата, само че за жалост, не съумя да помогне на тима си да стигне до крайния триумф.

Играчите на ФК Лос Анджелис дръпнаха до почивката с два гола след попадението от дузпа на Денис Буанга във 2-ата минута и Матеуш Богуш тъкмо 40 минути по-късно. До средата на втората част отборът на Кръстев водеше с 2:0, като българинът се включи в игра точно при този резултат.



Само 6 минути след неговото появяване в игра обаче събитията на терена се обърнаха на 180 градуса. В 68-ата минута съдията уточни бялата точка в интерес на Монтерей и ​​Серхио Каналес върна един гол. 12 минути по-късно различен испанец, само че този път от ФК Лос Анджелис - Серхи Паленсия, си означи автогол и възвърне равенството.

След това нещата потеглиха да отиват към осъществяване на дузпи, само че две минути преди края на постоянното време мексиканецът Рохелио Фунес Мори реализира цялостния поврат и прати тима на Монтерей на 1/2-финалите в турнирра за Купата на Лигите, къде в спор за място на финала ще спори с отбора на Нешвил, който разпиля с 5:0 състава на Минесота Юнайтед.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР