Интер има желание да привлече в състава си нападателя на

...
Интер има желание да привлече в състава си нападателя на
Коментари Харесай

Интер се прицели в италиански национал

Интер има предпочитание да притегли в състава си нападателя на Уест Хам Джанлука Скамака. На " Джузепе Меаца " съвсем несъмнено ще би трябвало да вземат нов нападател след края на сезона, защото договорът на Един Джеко изтича, а не е ясно и дали Ромелу Лукаку ще остане след края на наема му от Челси. Именно поради това " нерадзурите " са насочили взор към италианския национал, оповестява " Гадзета дело Спорт ".

Скамака бе притеглен в Уест Хам от Сасуоло през лятото с огромни упования, само че към момента не може да покаже най-хубавото от себе си, като причина за това са и травмите, които го тормозеха през сезона. До момента той има 25 мача и 7 гола за " чуковете ".
 Интер пробва да задържи 36-годишния Джеко Интер пробва да задържи 36-годишния Джеко
24-годишният футболист има контракт с Уест Хам до 2027 година, тъй че за Интер ще е мъчно да го вземат в редиците си. Идеята на " нерадзурите " е да изпратят оферта за наем с алтернатива за закупуване. На този стадий обаче е малко евентуално сходно предложение да заинтригува лондончани.

Роденият в Рим Скамака е минал през школите първо на Лацио, по-късно на Рома, а най-после и през тази на ПСВ Айндховен. Той има 9 мача за националния тим на Италия, само че още няма маркиран гол. Към него интерес има и от страна на Милан, който също може да се включи в борбата за подписа му.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР