Интер има желание да привлече Алексис Санчес за постоянно, но

...
Интер има желание да привлече Алексис Санчес за постоянно, но
Коментари Харесай

Юнайтед може да пусне Алексис в Интер след Лига Европа

Интер има предпочитание да притегли Алексис Санчес за непрекъснато, само че има няколко казуса към реализирането на прехвърлянето. Чилийският нападател играе при " нерадзурите " чартърен. Той още веднъж имаше проблеми с травми, само че когато беше здрав, се показа на равнище и Антонио Конте желае да го задържи.

Един от главните проблеми е голямата му заплата. 31-годишният нападател получава към 400 000 лири на седмица. По време на наема му в Интер Ман Юнайтед поема огромна част от заплатата.

" Червените дяволи " имат предпочитание да се разделят с чилиеца и са склонни на финансови отстъпки. Самият Алексис също ще би трябвало да се задоволи с по-малко заплащане.

Report: Inter keen on signing Alexis Sanchez permanently https://t.co/1oXst2Bkya pic.twitter.com/b5xSE6enWt
— theScore FC (@theScoreFC) July 29, 2020
Двата тима не престават присъединяване си в Лига Европа. Санчес ще е разполагаем на Интер за мача с Хетафе на 5 август, само че не е ясно дали ще може да играе във идващите стадии. След това договорът за наем ще изтече и Ман Юнайтед може да го привика, в случай че не реализира сделка с италианците. Клубът от " Олд Трафорд " може да реши, че ще укрепи един от огромните си съперници за трофея, в случай че му разреши да взе участие в европейските мачове.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР