Интер или Милан ще бъде първият финалист в тазгодишното издание

...
Интер или Милан ще бъде първият финалист в тазгодишното издание
Коментари Харесай

Ще успее ли Интер да се класира на финала за първи път от 13 години?

Интер или Милан ще бъде първият финалист в тазгодишното издание на Шампионската лига. Двата милански гранда излизат един против различен в среща реванш от полуфиналите, а Интер има преимущество от два чисти гола след първия мач. Двубоят е довечера от 22:00ч. в Милано.
Прочетете още
Интер победа с 2:0 в първия мач след голове на Джеко и Мхитарян и има доста добър задатък преди реванша през днешния ден. В първата среща Милан беше алегоричен хазаин, а в този момент хазаин ще е Интер, само че головете на непознат терен към този момент не важат, тъй че Милан към момента е в играта. 

Макар и измежду най-успешните тимове в шампионата Милан е в отчайваща форма в последните 5 мача има единствено една победа и през днешния ден може би ще е последният късмет на отбора да резервира шансове за присъединяване в Шампионска лига през идващия сезон. 

Тимът даже загуби от борещия се за оставане в елита на Италия Специя като посетител и към този момент е надалеч и от 4-то място, което дава право на присъединяване в групите на ШЛ от идващия сезон. Така единственият късмет на тима е да завоюва шампионата, с цел да си обезпечи място в групите. Милан не е бил на край от 2007-ма, когато завоюва финала против Ливърпул с 2:1.

Интер е на другия полюс отборът е в страхотна форма и в Италия към този момент затвърждава мястото си в топ 4. Тимът се класира и на край за Купата на Италия и задачата е да играе край и в Шампионска лига. За последно Интер игра на финала през 2010-а година и го завоюва след 2:0 против Байерн Мюнхен. 

Двата отбора играха за последно на полуфинал в Шампионската лига един против различен през 2005-а година, когато Милан завоюва, само че загуби финалния конфликт от Ливърпул в един от най-лудите финали на шампионата. 

Във финала спечелилия от конфликта ще срещне Манчестър Сити и Реал Мадрид, които след първата среща в Мадрид приключиха 1:1 и оставиха всичко за реванша в Англия. 

Финалът е на 10 юни в Истанбул. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР