Интер и Реал Сосиедад направиха 0:0 на Джузепе Меаца“ в

...
Интер и Реал Сосиедад направиха 0:0 на Джузепе Меаца“ в
Коментари Харесай

Финалистът Интер ще е непоставен на 1/8-финалите в ШЛ след нулев хикс у дома

Интер и Реал Сосиедад направиха 0:0 на „ Джузепе Меаца “ в Милано в финален дуел от група D в Шампионска лига. Двата отбора още веднъж не съумяха да се победят след 1:1 в Испания, само че днешният резултат е в интерес на баските, които печелят групата, до момента в който „ нерадзурите “ ще бъдат непоставени на жребия за 1/8-финалите. Иначе и двата отбора имат по 12 точки.

Срещата почна с шут на Хакан Чалханоглу от огромна отдалеченост, но в навън. Постепенно играта влезе в много умерено русло и двамата вратари скучаеха в огромна част от времето.

Десетина минути преди почивката Хенрих Мхитарян насочи удар с глава, само че не сполучи в осъществяването си. Преди почивката пък левият бек Федерико Димарко изстреля една топка ниско по тревата, само че Алекс Ремиро съумя да улови.

Вторите 45 минути също не предложиха огромен интензитет. Давиде Фратези се регистрира с един пропуснат късмет в 55-ата минута, а съвсем незабавно след него и Хуан Куадрадо стори същото.

Оярсабал имаше една опция да означи при ъглов удар, само че не съумя да прати в възторг съотборниците си и гостуващите почитатели от Испания.

Четвърт час преди края Такефуса Кубо падна в наказателното поле и бе отсъдена дузпа. Проверка с ВАР обаче сподели, че такава няма и японецът получи жълт картон за симулация.

Така и двата отбора приключиха груповата фаза с по 12 точки. Реал Сосиедад обаче е на първото място поради по-добрата си голова разлика.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР