Интер и Наполи завършиха на равно 0:0 на Сан Сиро

...
Интер и Наполи завършиха на равно 0:0 на Сан Сиро
Коментари Харесай

"Наполи" сдаде първото място в Серия "А"

" Интер " и " Наполи " приключиха на равно 0:0 на " Сан Сиро " в огромния мач на 28-ия кръг в Серия " А ". Неаполитанците взеха самодейността през цялото време и диктуваха темпото, само че цяло първо полувреме не заплашиха Самир Ханданович. " Нерадзурите ", които честваха своя 110-ти рожден ден, разчитаха на бързи офанзиви и единствената добра обстановка през първата част се откри пред Кандрева, който стреля около вратата.

След почивката темпото внезапно се подвигна. " Нерадзурите " също поггледнаха по-сериозно към вратата на противника. В 48-та минута след центриране от фаул Шкриниар засече топката с глава, Рейна беше беззащитен, само че за негов шанс тя се отби в гредата. Гостите дадоха отговор с удар на Инсиние, а още в идната офанзива Кулибали за малко да си вкара автогол. " Наполи " още веднъж натисна, само че домакините стояха близо един до различен и не даваха никакви свободни пространства пред " адзурите ". Все отново нов късмет се откри пред Инсиние, който остана самичък против Ханданович, само че реши да го трансферира и сгреши.

Така в последна сметка " Интер " и " Наполи " не си отбелеязаха голове и приключиха 0:0. Във краткотрайното класиране неаполитанците към този момент са на второ място на точка зад " Ювентус " и мач повече. " Нерадзурите " пък пропуснаха да се върнат в топ 4 и изостават също с точка, само че от Лацио, само че са с мач по-малко след отсроченото Дерби делла Мадонина.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР