Интер и Наполи се изправят един срещу друг в голямото

...
Интер и Наполи се изправят един срещу друг в голямото
Коментари Харесай

Серия A се завръща с голямото дерби между Интер и Наполи

Интер и Наполи се изправят един против различен в огромното дерби от първия кръг на Серия А за 2023 година. Двубоят е довечера от 21:45 часа и може да го наблюдавате в директно предаване по MAX Sport 3.

Лидерът Наполи зимува на върха с удобна преднина от осем точки пред Милан, откакто до преди паузата записа единадесет победи. Днешният противник на „ небесносините ” пък заема пета позиция във краткотрайното класиране и се намира на 11 точки зад лидера в таблицата.

Преди паузата отборът на Наполи сподели забележителна форма, печелейки цели единадесет следващи мача. По този метод тимът на Лучано Спалети изравни рекордната серия на Ювентус от преди пет години.

По време на зимната отмора Наполи изигра няколко контролни срещи. Лидерът в Серия А се наложи над Анталияспор и Кристъл Палас, и инкасира провали от Виляреал и Лил.

В същото време серията на Наполи против Интер на „ Сан Сиро ” не е по никакъв начин добра. Неаполитанците записаха четири провали в последните си четири мача в Милано – нещо, което кандидатът за купата би трябвало да прекъсне.

Интер също изигра няколко другарски мача по време на паузата, показвайки отлична форма. „ Нерадзурите ” завоюваха четири от петте си дуела, а в един приключиха при тъждество 1:1. Основните проблеми за Интер в отбрана, като грандът от Милано позволява прекомерно елементарно голове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР