Интер и Наполи играят при 0:0 в дербито на 16-ия

...
Интер и Наполи играят при 0:0 в дербито на 16-ия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Интер - Наполи 0:0, пропуски на нерадзурите

Интер и Наполи играят при 0:0 в дербито на 16-ия кръг на Серия А. 

Срещата стартира с по-активни дейности на домакините. Първата отлична опция за гол се откри пред " нерадзурите " в 4-ата минута. Тогава Ромелу Лукаку получи отдясно, оправи се с Ким, след което центрира на далечната греда за Федерико Димарко. Левият халф-бек от два-три метра обаче прати кълбото в горната греда. 

Двубоят продължи раностойно, а в 26-ата минута Интер пропусна нов отличен късмет за гол. Лукаку проби отдясно и откри Един Джеко в наказателното поле. Босненецът пусна към Матео Дармиан, който от 4-5 метра не съумя да откри очертанията на вратата и насочи удар над гредата. В 30-ата минута топката стигна до Пьотр Желински на десетина метра от голлинията, само че полякът пропусна. 

В 41-ата минута домакините се регистрираха с нов пропуск. Николо Барела пусна страховит пас с пета за Лукаку. Белгиецът овладя пред наказателното поле и несмущаван насочи удар, който вратарят съумя да избие. Четири минути по-късно Ди Лоренцо получи отдясно и центрира, а на първата греда Замбо Ангиса съумя да отклони, само че топката мина около вратата. 

Интер - Наполи 0:0

Интер:  Онана, Шкриняр, Ачерби, Бастони, Дармиан, Димарко, Барела, Мхитарян, Чалханоолу, Джеко. Лукаку

Наполи : Мерет, Ди Лоренцо, Ким, Рахмани, Оливера, Ангиса, Лоботка, Желински, Политано, Кварацхелия, Осимен
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР