Интер и Милан се изправят в реванш от полуфиналите на

...
Интер и Милан се изправят в реванш от полуфиналите на
Коментари Харесай

Интер вече вижда финала, но Милан не е казал последната си дума

Интер и Милан се изправят в реванш от полуфиналите на Шампионската лига, който е във вторник вечер от 22:00 часа. Преди седмица, в първата среща на “Джузепе Меаца ”, отборът на Симоне Индзаги взе добър задатък от 2:0, което го прави любимец за продължение към финала в Истанбул, където противник ще бъде Манчестър Сити или Реал Мадрид (1:1 в първия мач).
 Интер пречупи Милан с стремително начало в дербито и се приближи до финала в Истанбул Интер пречупи Милан с стремително начало в дербито и се приближи до финала в Истанбул
Миналата сряда “нерадзурите ” нанесоха своя удар с два гола до 11-тата минута, след което Милан не съумя да отговори. Това в този момент ще е петият конфликт сред градските противници за сезона, откакто те бяха противници във финала за Суперкупата на Италия и се срещнаха на два пъти в шампионата. Интер има три триумфа в тези мачове против един на сметката на играчите на Стефано Пиоли.

Рафаел Леао, който поради контузия пропусна първия полуфинал, към този момент е здрав и би трябвало да вземе присъединяване в дуела. В негово лице тифозите на “Дявола ” виждат индивида, който може да ги класира на финала. Тимът обаче загуби Исмаел Бенасер, който се контузи.
 Лоши вести за Милан: Бенасер навън за месеци Лоши вести за Милан: Бенасер навън за месеци
При Интер проблемите са свързани с отсъствието на Милан Шкриняр (травма), а Хоакин Корея е под въпрос. В същото време Ромелу Лукаку се намира в изключителна форма и не стопира да бележи в Калчото, само че пък сякаш още веднъж ще остане на пейката за сметка на Един Джеко.
 Индзаги: Утре е един от най-важните мачове в историята на Интер, би трябвало да сме с хладни глави и горещи сърца Индзаги: Утре е един от най-важните мачове в историята на Интер, би трябвало да сме с хладни глави и горещи сърца
Паралелно с битката си в Шампионската лига миланските грандове водят борба и за класиране за шампионата през Серия “А ”. Там “Змията ” е в отлична форма и заема трето място, като има 5 точки повече от Милан, който е пети и към този момент остава отвън шампионата през идващия сезон.

Друго преимущество на Интер в реванша ще бъде съществуването на повече техни почитатели по трибуните, въпреки преди седмица това да не оказа помощ на Милан, когато беше противоположното.
 Пиоли: Искаме да обърнем Интер и да отидем на финала, в случай че Леао е добре - ще играе Пиоли: Искаме да обърнем Интер и да отидем на финала, в случай че Леао е добре - ще играе
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР