Интер и Манчестър Юнайтед са стигнали до договорка относно трансфера

...
Интер и Манчестър Юнайтед са стигнали до договорка относно трансфера
Коментари Харесай

Интер и Юнайтед се договориха за трансфера на Лукаку

Интер и Манчестър Юнайтед са стигнали до сделка по отношение на прехвърлянето на нападателя на "червените дяволи " Ромелу Лукаку в миланския гранд, твърди английският таблоид Сън. Според изданието "нерадзурите " ще платят 75 милиона паунда (84,5 млн. евро) на Юнайтед за белгийския национал. Самият Лукаку също към този момент е договорил персоналните си условия с управлението на Интер и ще получава по 200 хиляди евро на седмица.

26-годишният Лукаку на няколко пъти в последните месеци съобщи, че постоянно е мечтаел да играе в италианската Серия А и загатна, че може да си тръгне от "Олд Трафорд ", където последователно загуби титулярното си място от Маркъс Рашфорд.

В същото време Интер сподели огромна упоритост за шампионската купа в Италия през идващия сезон, откакто назначи отпред на отбора някогашният ментор на Ювентус, Челси и Италия Антонио Конте.

Евентуалното идване на Лукаку на "Сан Сиро " съвсем несъмнено би означавало овакантяване на голмайстора на Интер Мауро Икарди, който имаше проблеми с управлението на клуба през предишния сезон. Все още не е ясно обаче кой ще бъде заместникът на Лукаку в Манчестър Юнайтед, в случай че се стигне до сходна договорка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР