Интер и Барселона играят при резултат 1:0 в най-интересния мач

...
Интер и Барселона играят при резултат 1:0 в най-интересния мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Интер - Барселона 1:0, Чалханоглу матира каталунците

Интер и Барселона играят при резултат 1:0 в най-интересния мач от днешната стратегия на Шампионска лига. Двубоят на " Джузепе Меаца " в Милано започва в 22:00 часа.

Тук на Gong.bg ще проследим всичко по-интересно от суперсблъсъка сред „ нерадзурите “ и каталунците.

Отборът на Интер изненадващо не се прибра в своята половина, а даже постановяваше темпото в първите минути. Опасен отдалечен изстрел на Чалханоглу едвам не навести мрежата на „ блаугранас “, като единствено добраат реакция на Тер Стеген спомогна резултатът да се резервира.Каталунците пробваха 2-3 офанзиви, само че удар на Кристенсен не затрудни Онана, а Левандовски не съумя да насочи изстрел при една добре ориентирана топка към него.

Около 20 минути след началото на дуела дълга топка откри Лаутаро, който комбинира със своя съотечественик Хоакин. Бившият състезател на Лацио опита да смени посоката, само че Ерик Гарсия понесе топката с ръка. Главният арбитър на дуела Славко Винчич прегледа обстановката посредством ВАР, само че се оказа, че в хода на офанзивата Мартинес е бил в засада.

Няколко минути по-късно Хоакин вкара топката във вратата на испансците, като единствено страхотното напредване на Гарсия, оставило аржентинеца в засада, избави Барса от пасив.

Correa scores but it won't count. Offside ❌ 0-0 (29')
— Inter (@Inter_en)
Барселона също можеше да открие в 36-ата минута. Тогава Педри лиши топката в центъра и подаде към Дембеле, който преодоля Чалханоглу в наказателното поле и стреля, само че топката спря от външната страна на мрежата на Онана.

Точно когато изглеждаше, че двата отбора ще се отдръпват на почивката при нулево тъждество, Чалханоглу матира Тер Стеген с прекрасен удар от към 21-22 метра в долния десен ъгъл на немския пазач.

A fantastic first half
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР