Интер едва не допусна изненадата на сезона в турнира за

...
Интер едва не допусна изненадата на сезона в турнира за
Коментари Харесай

Магическо изпълнение на защитник спаси Интер от позор за Купата


Интер едвам не позволи изненадата на сезона в шампионата за Купата на Италия, откакто докара мача до продължения против Емполи с извънредно осъществяване в добавеното време на един от централните бранители на отбора.

Алексис Санчез за следващ път влезе от аварийна пейка, с цел да смени контузения Хоакин Кореа още в 5'. Чилиецът незабавно се отплати и вкара за 1:0 в 13'.

След почивката Байрами изравни изненадващо за своя отбор, а скоро по-късно съдията уточни бялата точка за игра с ръка на Думфрис, само че ВАР се намеси и го накара да смени решението си, тъй като нидерландецът беше прилепил ръката си до тялото.



До поврат въпреки всичко се стигна в 76', когато Раду се разписа в личната си врата, а задатъкът на Емполи се резервира до края на постоянното време.

В добавените минути обаче Ранокия се хвърли на странична ножица в наказателното поле, с цел да прати топката брилянтно в мрежата зад Андрей Раду.

Преди това заслужено бе анулирано попадение и на Алексис Санчез поради засада, а по този начин мачът отиде в продължения.

Там Стефано Сенси смени Лаутаро Мартинез, с цел да се трансформира във втория воин за своя отбор в мача, вкарвайки с мощен изстрел отвън наказателното победния гол.

Така Интер се избави от позора и се класира на 1/4-финалите за Купата на Италия, до момента в който Емполи ще се концентрира върху изявите си в шампионата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР