Интер е отправил запитване към Челси за възможността да привлече

...
Интер е отправил запитване към Челси за възможността да привлече
Коментари Харесай

Интер разпитва Челси за Кулибали

Интер е отправил питане към Челси за опцията да притегли в състава си бранителя Калиду Кулибали. Сенегалецът мина на " Стамфорд Бридж " през лятото от Наполи, само че все пак " нерадзурите " ще опитат да го върнат в Серия " А ", твърди " Ла Република ".

В лицето на Кулибали в Интер виждат подобаващ вид за заместител на Милан Шкриняр, чието бъдеще остава нестабилно. Договорът на словака изтича през лятото и за момента той отхвърля да преподпише, тъй че нищо чудно да бъде продаден през зимата, с цел да може клубът да вземе най-малко някаква трансферна сума за него.

Откакто мина на " Стамфорд Бридж " Кулибали играе постоянно и се трансформира във значим футболист за " сините ". До момента той има 14 мача и 1 гол във всички шампионати. На този стадий наподобява малко евентуално от Челси да се съгласят на негова продажба. Така Интер може да е заставен да потърси различен вид за отбраната си, като се спряга и името на Крис Смолинг от Рома.

Иначе от Интер са водили диалози с лондончани и за удължение на наема на нападателя Ромелу Лукаку. На " Сан Сиро " са удовлетворени от белгиеца, въпреки той дълго да отсъства от терените поради травма. Въпреки това " нерадзурите " желаят да го задържат и за идващия сезон.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР