Интер е готов да предложи нов договор на Матео Дармиан,

...
Интер е готов да предложи нов договор на Матео Дармиан,
Коментари Харесай

Интер планира да предложи нов договор на Матео Дармиан

Интер е подготвен да предложи нов контракт на Матео Дармиан, чийто сегашен договор изтича в края на сезона, оповестиха медиите в страната.

Италианският краен бранител дойде в столицата на Ломбардия през октомври 2020-а, в началото чартърен от Парма, преди да премине за непрекъснато през идната година. Неговата тактическа еластичност и опит го направиха значима част от тима през последните три години.

Дармиан е титуляр в отбора на Симоне Индзаги и пред актуалната акция има 1201 игрови минути в общо 17 мача в Серия А и в Шампионска лига. Наскоро той беше окуражителен от изпълнителния шеф на Интер Бепе Марота за неговия професионализъм и непрестанен напредък.

В днешния си брой " Гадзета дело Спорт " оповестява, че Интер има опцията автоматизирано да удължи контракта на Дармиан с още една година, само че вместо това клубът би предпочел да възнагради бранителя с леко нарастване на заплащането.

34-годишният италианец сега печели към 2,5 милиона евро на сезон, които ще бъдат повече при нов контракт.

Интер работи интензивно по подновяването на договорите още на Хенрих Мхитарян, Лаутаро Мартинес и Федерико Димарко. / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР