Интер достигна четвъртфиналите в турнира за Купата на Италия, след

...
Интер достигна четвъртфиналите в турнира за Купата на Италия, след
Коментари Харесай

Интер сломи Парма и продължава успешно защитата на трофея за Купата

Интер доближи четвъртфиналите в шампионата за Купата на Италия, откакто надигра мъчно и трагично Парма с 2:1 след продължения. Редовното време приключи при тъждество 1:1, а Франческо Ачерби се трансформира в воин за „ нерадзурите “ с гол в 110-та минута .
Франческо Ачерби (д) чества победния гол във вратата на Парма в 110-та минута.
Гостите, водени от легендата на италианския футбол Джанлуиджи Буфон, излязоха изненадващо напред в резултата в 38-та минута, когато прецизен бе влезлият от аварийна пейка Станко Юрич. „ Пармалатите “ играха бойко, а домакините, въпреки и да владееха доста повече топката, мъчно намираха път към вратата на Буфон, като нямаха прецизен удар във вратата над час игра.

Все отново те стигнаха до тъждество след късен изравнителен гол на Лаутаро Мартинес две минути преди приключването на постоянните 90. Първите 15 минути минаха без попадение, само че в 110-та появилият се от пейката Ачерби класира Симоне Индзаги и компания за идната фаза след попадение с глава.

Така Интер се трансформира в първия 1/4-финалист в конкуренцията и продължава сполучливо отбраната на трофея. В спор за място на полуфиналите отборът ще играе с спечелилия от мача сред Аталанта и Специя. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР