Интер допусна втора грешна стъпка по пътя към титлата в

...
Интер допусна втора грешна стъпка по пътя към титлата в
Коментари Харесай

Интер допусна втора грешна стъпка по пътя към титлата в Серия А

Интер позволи втора неверна стъпка по пътя към купата в Серия " А ". " Нерадзурите " приключиха наедно 1:1 при гостуването си на Специя. Срещата бе от 31-ия кръг на шампионата.

Фариас откри резултата в 12-ата минута, а в 39-ата минута Иван Перишич изравни. През второто полувреме голове на Лукаку и Лаутаро бяха анулирани поради засада.

Миланският гранд събра 76 точки и продължава да бъде безапелационен водач във краткотрайното класиране, с 10 точки повече от втория Милан. " Орлетата " са 15-и с 33 точки.

Снимка: БГНЕС  Интер позволи втора неверна стъпка по пътя към купата в Серия
Домакините изненадващо поведоха в 12-ата минута, когато Ханданович не съумя да улови удар на Фариас. В 21-ата минута рисков удар на Лаутаро от воле излезе в навън.

В 39-ата минута " нерадзурите " изравниха. Хакими центрира в наказателното поле, където Ферер не съумя да почисти добре и Иван Перишич добута топката във вратата.

В 49-ата минута Лаутаро нахлу в наказателно поле и стреля, само че Иван Проведел избави удара благодарение на гредата.

В 62-ата минута в игра се появи българският национал Андрей Гълъбинов.
Снимка: БГНЕС  Интер позволи втора неверна стъпка по пътя към купата в Серия
В 65-ата Барела центрира остро, само че Хакими не съумя да засече топката. Това направи Перишич на далечната греда единствено едвам прати топката в навън. В 68-ата Лукаку пресече пас на Ардиан Исмайли и изскочи самичък против Проведел, само че се засуети и не съумя да нанесе удар в точния миг. Все отново той стреля, а Проведел мазета топката.

Малко по-късно вратарят на Специя се оправи с удар на Шкриняр. В 84-ата минута гол на Лукаку бе анулиран поради засада на Хакими. Четири минути по-късно Лаутаро също прати топката във вратата, само че попадението беше анулиран поради нова засада.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР