Интер допусна изненадваща загуба и то като домакин в първенството

...
Интер допусна изненадваща загуба и то като домакин в първенството
Коментари Харесай

Първа загуба за Интер, Наполи и Юве потриват ръце

Интер позволи изненадваща загуба и то като хазаин в шампионата на Италия. Наказа го Удинезе - 1:3 в мач от 17-ия кръг. Така има сериозна възможност водачът да изпусне първата позиция след мачовете на главните си пресладвачи Наполи и Ювентус. Интер има 40 точки, Наполи е с 39 и идно посещение /от 19 ч/ на Торино, а Юве е с 38, като гостува в неделя от 16 ч.на Болоня.

Удинезе пък се изкачи до 11-ата позиция, като има 21 точки и мач по-малко.

Гостите от Удинезе първи стигнаха до гол. В 14-ата минута Лазаня се възползва от съвършената асистенция на Видмер и откри в интерес на фриуланите – 0:1.

Интер обаче реагира неотложно. Кандрева центрира топката и Икарди я пое, с цел да се освободи с едно придвижване и да я изпрати в мрежата на гостите за 1:1. А беше минала единствено една минута от първия гол в мача...

Интер продължи да натиска и пропусна три преференциални положения посредством Кандрева, Брозович и Перишич. Така двата тима се отдръпнаха на отмора при тъждество 1:1.

„ Нерадзурите” и след почивката бяха по-активният тим, само че вместо гол във вратата на Удинезе последва подобен във вратата на водача.

В 57-аат минута при центриране топката срещна ръката на бранителя Давиде Сантон, а реферът Мариани бе напът да подмине обстановка в наказателното поле на Интер, само че след обзор на повторенията от системата VAR промени решението си и уточни балата точка. От дузпата, изпълнена чак в 61-ата минута, последва неспасяем гол на Родриго де Паул, който с превъзходен удар на остави шансове на Ханданович – 1:2.

В 68-ата минута Скриниар тресна гредата на вратата на гостите, само че неволите за Интер продължиха и по-късно.

При една контра на Удинезе чехът Антонин Барак бе изведен на два метра пред голлинията и въпреки да не уцели добре топката, я изпрати неспасяемо в противоположния на вратаря ъгъл за 1:3 в 77-ата минута, което се оказа и крайният резултат.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР