Inter Academy Camp Bulgaria 2019 официално бе открит тази сутрин.

...
Inter Academy Camp Bulgaria 2019 официално бе открит тази сутрин.
Коментари Харесай

110 деца откриха втория камп на Интер в България

Inter Academy Camp Bulgaria 2019 публично бе открит тази заран. 110 деца от цялата страна и чужбина, в това число Италия, Германия, Чехия, Франция, Русия и други, ще вземат присъединяване във втория детски футболен лагер на „ нерадзурите “ у нас. След извънредно сполучливото първо издание на кампа, град Бяла, обл. Варна още веднъж ще „ превключи “ на „ черно-сини “ талази, откакто от 30 юли до 4 август ще бъде хазаин на 18-кратния първенец на Италия, който ще образова гении на възраст сред 5 и 17 години. За трето следващо лято пък уредниците от Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “ и Община Бяла могат да се похвалят с сходно огромно събитие, присъединяване в което вземат над 100 деца.

Масимо Теренцио, Салваторе Бениамино, Франческо Николи, Андреа Калигара и Габриеле Дзанон, който се завръща в Бяла, ще работят до края на седмицата с футболните гении, измежду които се отличават и няколко смели девойки. От българска страна пък ще им оказват помощ досегашният помощник на Ивайло Петев в саудитския Ал-Кадисия Емануел Луканов, шефът на ДЮШ на Черно море Калоян Георгиев, селекционерът на националния тим на България за девойки до 17 година и участник на Евро 2019 Троян Радулов, треньорите от „ РД Спорт “ (София) Александър Капитански и Станислав Антонов и представителят на „ Национал “ Ганчо Проданов.

И тази година уредниците от Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “ и Община Бяла са подготвили богато наситена със събития стратегия, занимателни игри с децата и техните родители, както и голям брой изненади и награди, обезпечени от спонсорите и сътрудниците на събитието, измежду които е и Фенклубът на Интер у нас – “Inter Club Bulgaria”. Благодарение на всички тях участниците ще се радват не незабравими шест дни на родното Черноморие, а наесен пет от най-добре представилите се деца ще имат неповторимата опция да бъдат част от Inter Academy Experience.

Миналогодишните спечелили имаха шанса да посетят централата на Интер в Милано, да се срещнат от близко с историята на „ нерадзурите “ и извоюваните от тях голям брой титли, да стъпят на митичния „ Сан Сиро “, да изгледат онлайн дуел от Серия „ А “, а след неговия край да се срещнат персонално със звездите на 18-кратния първенец на Италия.

Припомняме, че при започване на предходната година, с цел да разгласи официало съдействието сред Inter Academy Camp и Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “, на особено посещаване у нас бе персонално техническият шеф на Inter Academy господин Марко Монти. Бившият футболист на Интер, Лацио и Аталанта не скри задоволството си от предоставените от Община Бяла и Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “ условия, а за високата оценка на проведения първи подготвителен лагер на Интер у нас приказва фактът за бързо удълженото съдействие сред двете страни.

Повече информация за кампа можете да получите на формалния уебсайт на Inter Academy Camp Bulgaria - http://interacademycamp.bg или на Facebook-страницата https://www.facebook.com/intercampbulgaria/.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР