Интензивен трафик по пътищата в страната се очаква днес -

...
Интензивен трафик по пътищата в страната се очаква днес -
Коментари Харесай

КАТ-Пътна полиция: Да не се бърза в натовареното движение


Интензивен трафик по пътищата в страната се чака през днешния ден - в последния почивен ден след коледните и новогодишни празници. От „ Пътна полиция “ молят водачите да потеглят по-рано и да се заредят с самообладание и приемливост към останалите водачи.

Тунел " Ечемишка " в посока София продължава да бъде затворен за придвижване. Трафикът по автомагистрала " Хемус " е пренасочен в другата тръба, където придвижването е в двете посоки. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци. От " Пътна полиция " поучават, в случай че водачите попаднат в колоната на тунела Ечемишка да изчакат - макар че наподобява огромна, колоната се минава бързо. Не е удачно да се употребява остарелия път, тъй като оттова са отклонени тежкотоварните коли, сподели гл. контрольор Близнаков, представен от Българска национална телевизия.

Ограничения има и по автомагистрала " Струма " при 23-ия км в посока Благоевград. Заради ремонт на настилката скоростта там е до 50 км/ч.

От Пътна полиция поучават да не се изчаква последния миг, в случай че следва пътешестване. Полицейските екипи са в подготвеност за подкрепяне на пътното придвижване при засилен трафик, обезпечени са и спомагателни екипи по главните посоки в страната. Ще се следи за превишeна скорост с мобилни камери.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР