Интензивен трафик на „Капитан Андреево“ в първия почивен ден, след

...
Интензивен трафик на „Капитан Андреево“ в първия почивен ден, след
Коментари Харесай

Експеримент на bTV: За колко време се влиза в Турция, след като вече пътуваме само с лични карти


Интензивен трафик на „ Капитан Андреево “ в първия почивен ден, откакто пътуването в Турция стана допустимо единствено с персонални карти. В обедните часове на граничния пункт се образуваха колони.

На „ Капитан Андреево “ се чака, само че не толкоз поради облекчения режим за прекосяване на български жители, а поради гастарбайтерите на път сред Западна Европа и Турция. На пункт „ Лесово “ е доста по-спокойно. И на двете места преминахме с персонални карти, само че за друго време.

На опашката за влизане в Турция се нареждаме в 12:25 ч. От българска страна работят 9 от 10 пункта за прекосяване. Самата инспекция на документите е къса.

Само с персонални карти и дребния ваучър на автомобила екипът на bTV съумява да премине границата на най-големия контролно-пропускателен пункт, този на „ Капитан Андреево “, за два часа.

Летният трафик на границата не е отказал българите да търсят по-евтини артикули в близкия Одрин.

Напускаме Турция през пункта на Лесово за 30 минути. Българите могат да пътуват с персонална карта единствено като туристи или да минават директно. Престоят в съседката без визи е до 90 дни в границите на шест месеца.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР