Интензивен трафик към две съседни държави. Това сочат данните на

...
Интензивен трафик към две съседни държави. Това сочат данните на
Коментари Харесай

Забавяне на трафика в посока към две съседни държави

Интензивен трафик към две прилежащи страни. Това сочат данните на Главна дирекция " Гранична полиция " към 7 часа тази заран, ревизира " Фокус " .

В посока Румъния и Сърбия е затруднено прекосяването през пунктовете за товарни коли. За лекотоварния трафик не се оповестява да за проблеми или закъснение от естественото време за прекосяване.

Ето какво сочи сводката на вътрешното ведомство по отношение на граничния трафик:

Границата с Румъния:  Трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин  "  и  Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам "  на изход за товарни коли.

Границата с Гърция: Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Затруднено е прекосяването през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата “/ " Промахон “ заради въведената от гръцките управляващи краткотрайна организация за поетапно ограничение на придвижването на товарни коли в двете направления. Извършва се ремонт на развалени сектори от пътните ленти за камиони и от време на време те минават единствено през една лента на вход и една на излаз. Ремонтните действия на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Промахон “ ще продължат до 16.04.2024 година

През граничните пунктове   " Маказа ",  " Златоград “ и " Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Границата с Република Сърбия: Трафикът е интензивен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " на излаз за товарни коли.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина "  се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празнчните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

Границата с Република Северна Македония:  Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Границата с Република Турция: Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР