Интензивен трафик и задръствания се оформиха очаквано в последния от

...
Интензивен трафик и задръствания се оформиха очаквано в последния от
Коментари Харесай

След дългата почивка: Трафик на ГКПП-тата с Румъния и Сърбия , катастрофа на северната тангента

Интензивен трафик и тапи се оформиха предстоящо в последния от дългата серия почивни дни. От Министерство на вътрешните работи обобщават, че няма съществени катастрофи по пътищата на страната.

Катастрофа сред лек автомобил и камион стана по-рано през днешния ден към 16:00 ч. на Северната скоростна дъга на София, а водачът на колата е потърпевш и откаран в болница за обзор. След удара в тежкотоварния автомобил колата се е спряла в мантинела до колона към 11-ия км от тангентата.

Интензивен трафик от тирове се оформи по-късно привечер на изхода на част от граничните контролно-пропускателни пунктове с Румъния и със Сърбия, оповестиха на уеб страницата си от Главната дирекция " Гранична полиция " - Министерство на вътрешните работи.

Трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам ", " Видин " и " Оряхово " на границата с Румъния.

На границата със Сърбия трафикът е интензивен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина ". На пункта се правят строително-монтажни действия, които постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване, прецизира Българска телеграфна агенция.

Трафикът е естествен на всички гранични пунктове по границата с Гърция. През пунктовете " Маказа ", " Златоград " и " Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Нормално е прекосяването на границите с Република Северна Македония и с Турция.

Очаквано най-натоварено денем беше придвижването по главните автомагистрали " Тракия " и " Хемус ". 

Малко по-натоварено е придвижването на автомагистрала " Хемус " в посока София и регионът на Благоевград в посока София, осведоми за БНР контрольор Мария Ботева от отдел " Пътна полиция " към Главна дирекция " Национална полиция ". Преминаването по " Хемус " беше затруднено поради ремонта на тунел " Топли дол ". Причината е, че придвижването се прави в двете посоки в тръбата за София.

На всички входове и изходи на основните пътни артерии дежуряха екипи пътни служители на реда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР