Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните

...
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът за камиони на някои от граничните пунктове с Румъния, Гърция и Турция

Интензивен е трафикът за товарни коли на някои от граничните пунктове с Румъния, Гърция и Турция. Това оповестиха от Главна дирекция „ Гранична полиция “ (ГДГП) на уеб страницата си. Информацията за придвижването на българските гранични контролно-пропускателни пунктове е към 6:00 часа.

На г раницата с Румъния трафикът е натоварен на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) " Видин ", " Кардам ", " Оряхово " и " Дуранкулак " на излаз за товарни коли.

От 9:00 до 19:00 часа до 27 март в това число краткотрайно ще бъде прекратено прекосяването на товарни моторни транспортни средства (МПС) над 3,5 тона през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дуранкулак " на вход и на излаз от страната. Преминаването се прекратява заради осъществяването на строително-ремонтни действия по интернационален път I-9 на територията на Румъния в непосредствена непосредственост до граничния пункт.

На границата с Гърция придвижването е интензивно на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " на излаз за товарни коли. През граничните пунктове " Маказа ", " Златоград " и " Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

На границата с Турция трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " на излаз за товарни коли.

На границата със Сърбия придвижването е обикновено на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Строително-монтажни действия на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване, предизвестиха от " Гранична полиция ".

На границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР