Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните

...
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните
Коментари Харесай

Внимание: Интензивен е трафикът на ГКПП „Видин“ и „Оряхово“

Интензивен е трафикът за товарни коли на някои от граничните пунктове с Румъния и Сърбия, оповестиха от Главна дирекция „ Гранична полиция " на уеб страницата си. Информацията на граничните управляващи за трафика по границите е към 6 часа.
На границата с Румъния придвижването е интензивно на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „ Видин ", „ Оряхово " и „ Кардам " на излаз за товарни коли. На границата със Сърбия трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина " на излаз за товарни коли. Строително-монтажни действия на пункта постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.
По границата с Гърция трафикът е естествен на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт. През граничните пунктове „ Маказа ", „ Златоград " и „ Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.
Движението по границите със Северна Македония и Турция е обикновено на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР