Интензивен е трафикът за леки и товарни автомобили на граничния

...
Интензивен е трафикът за леки и товарни автомобили на граничния
Коментари Харесай

Българите се изнасят към Гърция

Интензивен е трафикът за леки и товарни коли на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) с Гърция „ Кулата “. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи на своя уеб уебсайт.

През гранични пунктове  „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси, напомнят от Министерство на вътрешните работи.

Интензивно е придвижването на излаз за камиони на някои от граничните пунктове с Румъния – „ Видин “, „ Оряхово “, „ Дуранкулак “, „ Никопол “ и „ Кардам “. 

Извършва се монтаж на спомагателна покривна структура на двете крайни трасета на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “ на излаз и на вход в България. Движението се пренасочва през останалите трасета посредством пътна сигнализация. 

Преминаването през взаимните гранични пунктове „ Кайнарджа " / „ Липница “ и „ Крушари " / „ Добромир “ се реализира според контрактуваното работно време от 8:00 до 20:00 часа.

В зоната на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация на пункта. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства.

През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване, напомнят от Министерство на вътрешните работи. 

Нормално е придвижването през пунктовете с Република Северна Македония и с Турция. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР