Интензивен е трафикът по пътищата в страната в първия от

...
Интензивен е трафикът по пътищата в страната в първия от
Коментари Харесай

Интензивен трафик по пътищата в първия от почивните дни

Интензивен е трафикът по пътищата в страната в първия от почивните дни. Засилен е трафикът по автомагистралите „ Хемус “ и „ Тракия “ , оповестиха от Министерство на вътрешните работи.Осигурено е полицейско наличие и надзор по основните и основни пътища в страната.

Колони от коли са се образували на Автомагистрала „ Тракия “ в региона на Ихтиман, в платното в посока Бургас , заяви Фокус. Задръстване се e образувало в края на Автомагистрала " Хемус " край Ябланица , съобщи по-рано " Фокус ". Задръстването е провокирано от скупчването на доста коли и намаляването на броя на лентите от три в една в посока Варна.



Засилен е трафикът и на основен път Е-79. Все още е затворен пътят II - 19 Банско – Добринище. По-рано стана пътен случай сред два леки автомобила и ТИР. На място почина един, други пострадаха. Извършва се оглед.

Натоварено е придвижването по изходите на София . На всички изходни артерии има полицейски екипи, които контролират придвижването. Осигурено е полицейско наличие и надзор по основните пътища и основните места в страната, на секторите с натоварен трафик са ситуирани и спомагателни сили.

Интензивен е трафикът и на граничните пунктове с Македония, Гърция, Турция и Румъния . На българо-македонската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Станке Лисичково " трафикът е натоварен и в двете направления за леки коли. На всички останали гранични пунктове трафикът е натоварен на вход. На българо-гръцката граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " трафикът е натоварен на излаз за леки коли. На българо-турската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово " трафикът е натоварен на излаз за леки коли. На българо-румънската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " - Русе, Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дуранкулак " трафикът е натоварен на вход за леки коли. На българо-сръбската граница трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР