Интензивен е трафикът по главния път Е-79 от София към

...
Интензивен е трафикът по главния път Е-79 от София към
Коментари Харесай

Опашки по КПП-та, тапи по главни пътища

Интензивен е трафикът по основния път Е-79 от София към Кулата. След Благоевград се образуваха колони от коли, доста от тях пътуващи към Гърция за празниците.

Тапата се образува на южния излаз на града - повода е, че там основният път се стеснява и мъчно поема засиления трафик.

Натоварено е придвижването и по „ Зелендолско шосе”, което се явява един от двата изхода на ЛОТ-2 на Автомагистрала „ Струма”. Също натоварено е и прекосяването през кръговото кръстовище край с. Бараково, където е пожеланият излаз от автомагистралата за движещите се към Банско и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Промахон”, оповестява Българска национална телевизия.

Засилен трафик имаше и към Сърбия. Сериозно беше затруднено придвижването през граничния пункт "Калотина ". Там сега са се образували колони от коли в посока излаз от страната.

От Гранична полиция обясниха пред "Хоризонт ", че в сектора сред българския пункт и сръбския "Градина " има опашки от коли и рейсове. Проблемът е в забавената работа на сръбските гранични управляващи.

На българският пункт работят всички гишета, показват от гранична полиция. По рано през днешния ден българските гранични управляващи осведомиха сръбските си сътрудници за казуса и желаеха от тях по бърза обработка на колите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР