Интензивен е трафикът на изход за товарни автомобили на някои

...
Интензивен е трафикът на изход за товарни автомобили на някои
Коментари Харесай

Трафик от товарни автомобили на някои от граничните ни пунктове тази сутрин

Интензивен е трафикът на излаз за товарни коли на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) по българо-румънската граница.  Това оповестяват от Главна дирекция „ Гранична полиция “ към Министерство на вътрешните работи на своя уеб страница. Информацията е към 6:00 часа тази заран, съобщи Българска телеграфна агенция.

Движението е натоварено на излаз за товарни коли на  ГКПП   " Дуранкулак " и Граничен контролно-пропусквателен пункт ``Кардам``. 

От дирекцията припомнят, че заради осъществяване на главен ремонт на българския сектор на Дунав мост при Русе е въведена краткотрайна организация на придвижване, като трафикът се реализира в една лента с пропускателен режим и се контролира със светофарна уредба. Освен Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “, водачите в района могат да се насочат и към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Силистра “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кардам “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дуранкулак “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кайнарджа “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Крушари “. Последните два са с работно време от 8 до 20 часа всеки ден, през тях не се пропущат товарни коли.

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На границата с Република Сърбия трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.  

На границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. 

На 26 август на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюешево “ стартира осъществяването на дейностите по контракт, обвързван с построяването на Системата вход/изход на Европейски Съюз, напомнят от " Гранична полиция ". Ще бъдат демонтирани кабините за гранични инспекции на преминаващите товарни коли и ще бъдат сменени с нови. Временно придвижването на преминаващите товарни коли ще бъде пренасочвано през трасетата за прекосяване на леки коли. Възможни са известни усложнения при прекосяването на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюешево “.

На границата с Република Турция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР