Интензивен е трафикът на изход за товарни автомобили на някои

...
Интензивен е трафикът на изход за товарни автомобили на някои
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът на изход за товарни автомобили по границата с Румъния и Сърбия

Интензивен е трафикът на излаз за товарни коли на някои гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) по границата с Румъния и Сърбия, оповестиха от Главната дирекция „ Гранична полиция " - Министерство на вътрешните работи. Информацията е настояща към 06:00 ч. тази заран.

На границата с Румъния трафикът е натоварен за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин ", Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кардам ", Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Никопол " и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Оряхово " на излаз от страната. Преминаването в сектор от моста при Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе " се реализира в една лента заради ремонтни действия. Участъкът е сигнализиран краткотрайно с пътни знаци, придвижването се контролира.

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „ Маказа ", „ Златоград " и „ Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина " на излаз за товарни коли. На пункта се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. Временната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

На границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Станке Лисичково " се правят строително-монтажни работи, по отношение на които прекосяването през граничния пункт е допустимо при съблюдаване на ограниченията за краткотрайна организация на придвижването.

На границата с Турция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР