Интензивен е трафикът на гранично контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) на границата

...
Интензивен е трафикът на гранично контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) на границата
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът на ГКПП „Видин“ и „Оряхово“

Интензивен е трафикът на гранично контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) на границата с Румъния и Турция за товарни коли на излаз, оповестиха от Главна дирекция „ Гранична полиция “. Информацията е настояща към 06:00 часа тази заран.
На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “, „ Оряхово “ и „ Кардам “ на границата с Румъния трафикът е натоварен на излаз за товарни коли. Възстановена е работата на ферибот при  ГКПП „ Свищов “.
На границата с  Турция трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “.
Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границата с Гърция. През граничните пунктове „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.
По границата с Република Сърби трафикът е естествен на всички гранични пунктове. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ се правят строително-монтажни действия, които постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.
Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границата с Република Северна Македония.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР