Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния,

...
Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния,
Коментари Харесай

Отново интензивен трафик на граничните пунктове с Гърция, Румъния и Сърбия

Интензивен е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния, Гърция и Сърбия, по данни към 6.00 ч., оповестяват от Главната дирекция „ Гранична полиция “ (ГДГП).

На границата с Румъния трафикът е натоварен на пунктовете „ Видин “ и „ Кардам “ за товарни коли на излаз. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “ трафикът е натоварен за леки коли на излаз.

Пунктът „ Силистра “ не работи от 5:30 ч. заради механически проблем, в двете направления. Трафикът се пренасочва към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Силистра “ - ферибот. Извършва се монтаж на спомагателна покривна структура на двете крайни трасета на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “ на излаз и на вход в България. Движението се пренасочва през останалите трасета посредством пътна сигнализация. Преминаването през взаимните гранични пунктове „ Кайнарджа " / „ Липница “ и „ Крушари " / „ Добромир “ се реализира според контрактуваното работно време от 8:00 до 20:00 часа.

На границата с Гърция интензивно е придвижването на пунктовете „ Кулата “ и „ Маказа “ на вход и излаз за леки коли. През граничните пунктове „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси. От „ Гранична полиция “ предлагат жителите, които пътуват към Гърция, да употребяват и останалите гранични пунктове на българо-гръцката граница – „ Илинден “, „ Златоград “, „ Ивайловград “ и „ Капитан Петко Войвода “.

Интензивен е и трафикът в посока Сърбия, на вход на граничния пункт „ Калотина “ за леки коли. В зоната на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация на пункта. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства.

Нормално е придвижването по границите със Северна Македония и Турция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР