Интензивен е трафикът на ГКПП „Дунав мост“, „Дунав мост 2“

...
Интензивен е трафикът на ГКПП „Дунав мост“, „Дунав мост 2“
Коментари Харесай

Интензивен трафик за коли на три гранични пункта

Интензивен е трафикът на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост “, „ Дунав мост 2 “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дуранкулак “. Това оповестиха от Групово дело „ Гранична полиция “.

Информацията за трафика на граничните пунктове е към 13.00 часа.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост 2 “ трафикът е натоварен на излаз за товарни коли. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дуранкулак “ трафикът е натоварен на вход за леки коли. На границата със Сърбия трафикът е мощно натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина “ на излаз за леки коли.

На границата с Гърция на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “ трафикът е натоварен на излаз. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ трафикът е натоварен за леки и товарни коли и в двете направления.

На границата с Турция на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ трафикът е натоварен на вход за леки коли.

На границата със Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР