Intelligent Music Projects заминават утре за Италия, за да представят

...
Intelligent Music Projects заминават утре за Италия, за да представят
Коментари Харесай

Intelligent Music Projects: На сцената на Евровизия ще направим модерно рок шоу

Intelligent Music Projects отпътуват на следващия ден за Италия, с цел да показват България на Евровизия 2022 с песента " Intention ". Групата ще вземат участие в първия полуфинал на 10 май в Торино.

" Правихме опити да вършим музика по време на рестриктивните мерки, в този момент към този момент се връщаме към нормалността и сме повече от подготвени да представим страната в Италия ", сподели в " Денят стартира " вокалистът на групата Рони Ромеро.

" Като музиканти носим отговорност пред обществото да донесем благополучие, изключително в тези сложни времена, в които живеем сега. Точно това е посланието на текста и музиката на песента на други Марин Врабевски ", добави той.



Според музиканта Светлин Славчев те имат много положителни шансове за триумф.

" Песента има своите достолепия и най-много се откроява от останалите. Повечето участници са заложили на електронен денс вид звучене. Има нещо и за почитателите на същинския рокендрол в палитрата от песни тази година. Разчитаме, че можем по някакъв метод да докоснем сърцата на рокфеновете и приканвам всички, които се разпознават по някакъв метод, да ни поддържат ", сподели Славчев.

Бисер Иванов съобщи, че на сцената ще създадат класическо съвременно рок шоу с резултати, светлини и LED екрани. Това в последните години липсва, съобщи той и дефинира, че това ще е плюс към тяхното показване.

Иванов съобщи, че песента към този момент се е приела доста добре от публиката. " Показахме на хората, че в България може да се прави качествена рок музика. Още при започване на песента хората бяха на крайници, приветстваха. По средата на песента, към този момент бяха научили припева и припяваха ", сподели Иванов.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР