Intelligent Music Project и Рони Ромеро ще представят своя нов

...
Intelligent Music Project и Рони Ромеро ще представят своя нов
Коментари Харесай

Рони Ромеро за Пловдив: Това място е различно

Intelligent Music Project и Рони Ромеро ще показват своя нов албум на 17 август в Античния спектакъл

" Пловдив е невероятен град. Нужна е единствено една разходка тук, с цел да схванеш, че това място е друго. А възприятието да излезеш на сцената на Античния спектакъл е магично. Всеки път, когато свирим там с Intelligent Music Project, е празник за нас и нямаме самообладание още веднъж да го създадем на 17 август. Публиката тук постоянно съумява да ни изненада позитивно със своята позитивна страст и съпричастност с това, което се случва на сцената. Определено има особена химия сред нас “, споделя за града ни с типичната си усмивка и почтителност вокалистът на Rainbow и българската група Intelligent Music Project Рони Ромеро дни преди концерта на българските участници на Евровизия 2022 в Пловдив.

" Не е инцидентно, че за следващ път лятното ни турне започва от Пловдив – тук постоянно се усещаме обичани и оценени – публиката тук доста я бива да ни го демонстрира. Затова и в Пловдив се получават най-емоционалните концерти на Intelligent Music Project “, добавя и доктор Милен Врабевски, създател, продуцент и създател на музиката на групата.

Преди по-малко от три месеца Intelligent Music Project и Рони Ромеро показаха България на Евровизия и макар че не се класираха за финала, никой не оспори, че тяхното осъществяване беше едно от най-атрактивните в границите на тазгодишното издание на състезанието. Неслучайно и доста от музикалните критици останаха сюрпризирани, че българският участник не мина бариерата, която щеше да ги изпрати на финала.

" Евровизия беше неповторимо прекарване за нас и макар резултата не съжаляваме, че участвахме. Горди сме с показаното от нас, само че не тъй като сме ние, а тъй като получихме доста поддръжка от останалите участници в състезанието, което в толкоз конкурентна среда не е постоянно срещано. Например, представителят на Англия, Сам Райдър, който приключи втори и сега жъне доста триумфи, пристигна особено при нас и ни поздрави за метода, по който звучим и стоим на сцената. А в този момент, за пръв път след състезанието следва да излезем да свирим онлайн и то в Пловдив – наше доста обичано място, с цел да представим новия си албум " Unconditioned “, споделят музикантите от групата.

Intelligent Music Project ще излязат на сцената в състав – Рони Ромеро, Стоян Янкулов – Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Боби Косатката, Самуел Ефтимов, Лина Никол и Димитър Сираков.

Билети за концерта може да намерите в Eventim и Grabo.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР