Интелигентните хора се различават не по това колко знания имат,

...
Интелигентните хора се различават не по това колко знания имат,
Коментари Харесай

4 знака, които показват, че сте силно интелигентни

Интелигентните хора се разграничават не по това какъв брой познания имат, а по това по какъв начин разсъждават и по какъв начин се оправят с живота. Има някои знаци, които демонстрират, че сте извънредно интелигентни. Ето кои са те:
1. Не страдате по предишното си - интелигентните хора знаят, че предишното си е минало и то остава там, без значение дали страдаме по него, не можем да го преживеем или постоянно приказваме за това. Истината е, че в никакъв случай не трябва да съжаляваме или страдаме по предишното си. За интелигентните хора е присъщо да не обръщат глава обратно и да гледат самоуверено напред.
 Слънце или луна? Изборът приказва доста за това какви хора сте! Слънце или луна? Изборът приказва доста за това какви хора сте!
Слънцето и луната са съществени детайли, които дефинират доста аспекти от живота ни. Според това дали предпочитате повече Слънцето или Лу...
2. Пиете алкохол – става известно, че не е правилен фактът, че хората, които не пият алкохол са по-изтънчени и интелигентни от тези, които си разрешават обичаните алкохолни питиета. Американско изследване демонстрира, че IQ-то на хората, които пият алкохол, по отношение на тези, които не близват, е много по-високо. Изглежда, че будният разум има потребност от усмиряване от време-на време с по няколко глътки хубаво уиски да вземем за пример.
3. Теглото ви е идеално – в случай че сте с хубава фигура и съвсем идеално тегло, без да страдате от затлъстяване, е доста по-вероятно да сте по-интелигентни от останалите. Изследване от последното десетилетие проучва данните от 2223 служащи в опазването на здравето на възраст сред 32 и 62 години. Резултатите сочат, че колкото по-тънка е талията на човек, толкоз по-високо е IQ-то му. Статистиките в никакъв случай не лъжат, въпреки и от време на време да няма пояснение за тях!
4. Имате забележителна полова интензивност – още едно изследване измежду американците сочи, че мощно интелигентните персони имат доста по-хубав и постоянен полов живот. Умът има потребност от поддържане, както и тялото – по тази причина хората, които са по-умни знаят, че не трябва да се опълчват на природата и по тази причина се впускат в най-различни завършения със буен край. Оказва се, че по-стеснителните хора, които рядко вършат секс, са с много по-ниско IQ от останалите.
 
 Избери си един предмет и виж какъв темперамент имаш Избери си един предмет и виж какъв темперамент имаш
Погледни деликатно картинката и избери детайла от нея, който те притегля най-вече. С този къс тест ще видиш какъв човек си и какъ...
 
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР